Gå till innehåll

SSF

Övergripande nyheter SSF


 • Dags att söka skid- och snowboardgymnasium.

  Dags att söka skid- och snowboardgymnasium


  I dag öppnar ansökan till landets skid- och snowboardgymnasium. Vill du kombinera din satsning på snö med en bra utbildning? På våra skid- och snowboardgymnasium får du en unik möjlighet att utvecklas som idrottare på elitnivå samtidigt som du får en utbildning.
  Läs mer


 • Missade du webbinariet om en fluorfri framtid – för barn/ungdom?


  Missade du vårt webbinarie om fluorfri framtid med fokus på barn och ungdom? Ingen fara, här kan du se hela webbinariet i efterhand.
  Läs mer

 • Musiklärare Anna Moberg spelar näverlur samtidigt som kommunalrådet Wiktor Öberg klipper bandet. Foto: Mats Bogren.

  Tingsholmsgymnasiet i Ulricehamn hälsar de första RIG-eleverna välkomna


  Under torsdagen klipptes bandet och Riksidrottsgymnasiet (RIG) i Ulricehamn invigdes. Nu kan Tingsholmsgymnasiet välkomna de första längdeleverna till Svenska Skidförbundets sjätte – och sydligaste – riksidrottsgymnasium inom längdskidåkning.
  Läs mer

 • Bild med text En fluorfri framtid - webbinarier

  Missade du webbinariet om en fluorfri framtid – för elit & motionär?


  Missade du vårt webbinarie om fluorfri framtid med fokus på elit & motionär som handlade om hur fluorförbudet ska implementeras, mätningar och processer som berör framtida tävlingar? Ingen fara, här kan du se hela webbinariet i efterhand.
  Läs mer


 • Ansök om bidrag – extra insats för Unga ledare


  Nu lägger vi in en extra växel för att stimulera utveckling och utbildning av unga. Ansök om stöd via Idrottsmedel för att skapa förutsättningar att utveckla era unga ledare.
  Läs mer

 • Porträttbilder stipendiemottagarna Elitidrottstipendiet 2023. Foto. Bildbyrån.

  Elitidrottsstipendiet till fyra ambitiösa elitsatsande tjejer


  Det är många av våra idrottare som både studerar och satsar elitnivå. Nu får fyra av dem ett välkommet tillskott i kassan genom RFs och Svenska Spels elitidrottsstipendium 2022/2023.
  Läs mer

 • Svenska Skidförbundets nyhetsbrev.

  Senaste nytt från Skid- och snowboardsverige


  Har du koll på vad som händer i Skid- och snowboardsverige? Anmäl dig till Svenska Skidförbundets nyhetsbrev för att inte missa senaste nytt.
  Läs mer

 • Skid-och snowboardgymnasier.

  Besök någon av landets skid- och snowboardgymnasium


  Den 1 oktober öppnar ansökningsperioden för landets skid- och snowboardgymnasium. Under hösten arrangerar många skolor öppet hus eller erbjuder individuella besöksdagar. Ta chansen att besöka en skola du är nyfiken på för att få en inblick i hur livet på ett skidgymnasium kan se ut.
  Läs mer

 • Anläggningsforum

  Anläggningsforum - Arvsfonden


  Nu kör vi igång anläggningsforum för denna säsongen! Först ut är Arvsfonden som berättar mer om sin verksamhet och vilka möjligheter som finns för att ansöka om medel hos dem.
  Läs mer

 • Big Day Out. Foto: Daniel Bernstål.

  OBOS delar ut 1 miljon till föreningar – ansök senast 1 oktober


  Vad drömmer er förening om för en bättre framtid? Genom fonden OBOS Jubel kan föreningar ansöka om pengar för att skapa eller utveckla aktiviteter för barn och unga. Skicka in er ansökan senast 1 oktober 2023.
  Läs mer
Senast uppdaterad
2023-05-03
Publicerad
2022-12-12
Skribent
Tom Mårtensson

Huvudsponsor